Prijzen

Werk in opdracht

Ik werk in opdracht voor particulieren en bedrijven. Er zijn verschillende soorten shoots die je bij mij kunt boeken. Een fine-art portretshoot of een kunstshoot. Voor bedrijven zijn er ook commerciële shoots te boeken.  

Bij een kunstshoot zal ik een kunstwerk op maat maken. Er zal een intakegesprek plaatsvinden voor het te maken werk. Vervolgens begint de fase waarin ik tot een concept kom en materiaal zal verzamelen. Dit is altijd een gouden fase voor mij, om mijn creatieve brein te laten borrelen. Vervolgens gaan we in de studio aan de slag om een mooi beeld te maken. Dit vinden klanten vaak het leukste moment, omdat je ook echt samen een beeld maakt. De interactie tussen mij als fotograaf en het model bepaald voor 50% het eindresultaat. En dat is altijd een heel waardevol gegeven. Vervolgens zal ik gaan sorteren en komen tot een selectie waaruit 1 werk gekozen kan worden. Dan begint het bewerkingsproces waar ik ook veel liefde in stop. En daarna werk ik samen met een fotovaklab om de werken de kwaliteit te geven die ze verdienen. Meer info over de prijzen en de voorwaarden stuur ik je graag via de mail. Je kunt via het contactformulier mij contacten of via moniqueroodenburg@gmail.com


Een commerciële opdracht voor bedrijven gaat anders in z'n werk en daarvoor ga ik graag vrijblijvend in gesprek om tot een samenwerking te komen.

Prints kopen

Ik help je graag bij het maken van een keuze voor de aanschaf van een fine-art print. Ik stuur je graag een prijsopgaaf van het werk waar je interesse in hebt, maar zal ook zeker mee willen denken, indien gewenst, over het formaat dat het best tot z'n recht komt op de beoogde plek.
De prints zijn mogelijk op verschillend materiaal. Ik werk met vaklabs en werk met hoge kwaliteit. Er is de mogelijkheid om werk af te laten drukken in een strakke moderne variant op plaatmateriaal zonder lijst of in een klassieke lijst of baklijst. Informeer naar de mogelijkheden. 

Using Format