Hier vind je info over groepsworkshops, individuele workshops en coaching/mentoring voor fotografen.

*    *    *

Agenda groepsworkshops (meer info graag PB)

Individuele workshops zie onder!

16 februari 2018
One-Light (beginners/semi gevorderden)
In individuele workshops is de leercurve natuurlijk het grootst. Maar zo af en toe geef ik een groepsworkshop bij genoeg deelnemers. Op 16 feb maart de one light workshop.

In deze workshop leer ik je hoe je heel gevarieerd kan werken met 1 lichtbron (flitser).
Je gaat o.a. naar huis met kennis over het werken met verschillende hulpmiddelen om het licht te sturen. Je leert waarom de plek van de flitser zo belangrijk is. En dit alles met een model, zodat je meteen leert hoe je een model aanstuurt met deze lichtmethode.
Max. 6 deelnemers
Incl. lunch 
10.30-16.00 uur
Kosten 200 euro

9 februari  2018
Fine-art (beginners-gevorderden)
In individuele workshops is de leercurve natuurlijk het grootst. Maar zo af en toe geef ik een groepsworkshop bij genoeg deelnemers. Op 9 feb mei de fine- artworkshop.


In deze workshop leer je hoe je je eigen persoonlijke beelden kan gaan maken. Hoe vertel je jouw verhaal? Hoe kom je tot dat beeld? Wat heb je daar voor nodig? ik leer je hoe je dat kunt aanpakken. 

We gaan tijdens deze workshop ook concreet aan de slag met een idee. We fotograferen met een model, waarbij het concept voorop zal staan.
Max. 6 deelnemers
Incl. lunch
10.30-16.00 uur.
Kosten 200 euro


2 maart 2019
Photoshop 
In deze workshop leer leer je de basis voor het bewerken van je portretten in Photoshop. Je leert werken in lagen, met maskers, kleuren, belichtingsaanpassingen e.d. Na deze workshop kun je aan de slag met het oefenen met de tools die je geleerd hebt in concrete oefeningen. Ik laat zien hoe ik dingen doe, maar je gaat ook zelf aan de slag om het je eigen te maken.
Max 3 deelnemers
Incl lunch
10.30-16.00 uur
Kosten 250 euro
Individuele workshops:

One light workshop 

In deze individuele workshop leer ik je hoe je kan werken met 1 lichtbron (flitser).
Je gaat o.a. naar huis met kennis over het werken met verschillende hulpmiddelen om het licht te sturen. Je weet hoe je het daglicht kunt mixen met flitslicht. Je leert bijvoorbeeld hoe je van een witte achtergrond een grijze of een zwarte achtergrond kunt maken, zonder verschillende achtergronden te hoeven kopen. Je leert waarom de plek van de flitser zo belangrijk is. Je leert het verschil tussen binnen en buiten werken met 1 flitser doordat we in de studio en op locatie gaan werken. En dit alles met een model, zodat je meteen leert hoe je een model aanstuurt met deze lichtmethode. Daarnaast gaan we ook nog in de nabewerking aan de slag om te ervaren hoe je tot een optimaal resultaat komt.

Als ik jou kan helpen om dit te gaan ontdekken, deel ik graag mijn kennis die ik in de afgelopen 6 jaar heb opgebouwd! 
PRIJS 500 euro
10.00-16.00 uur

Eenvoudige lunch inbegrepen


Fine-art workshop

In deze individuele workshop leer ik je hoe je je eigen persoonlijke beelden kan gaan maken. Hoe vertel je jouw verhaal? Hoe kom je tot dat beeld? Wat heb je daar voor nodig? We gaan concreet aan de slag met jouw plan en ik laat je zien hoe ik te werk ga met een fine-art werk. We gaan dan aan de slag met een model. Je krijgt voorbereidende opdrachten die ik in een videogesprek zal gaan coachen, zodat je in de workshop je (eerste) fine-art werk gaat maken. onder mijn begeleiding. Daarnaast zal ik je wegwijs maken in Photoshop in de nabewerking.

Als ik jou kan helpen om dit te gaan ontdekken, deel ik graag mijn kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgebouwd! PRIJS 500 euro
 9.00-13.30 uur

Videocoaching 1,5 uur
Voorbereidende opdrachten
Eenvoudige lunch inbegrepen

Photoshop

In deze individuele workshop deel ik  mijn kennis met je in Photoshop. Je zult o.a. gaan werken met lagen, maskers en aanpassingslagen. Ik leer je hoe je verschillende lagen kunt samenvoegen, zodat je je foto's kunt bewerken naar een beeld, zoals jij dat wilt! Hoe je lagen kunt dusdanig samenvoegt, zodat het er niet opgeplakt lijkt. We zullen werken met jouw beelden//onbewerkte foto's, maar ik zal je ook laten zien, hoe mijn werk tot stand komt tijdens de nabewerking.


Als ik jou kan helpen om dit te gaan ontdekken, deel ik graag mijn kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgebouwd! 
PRIJS 500 euro
10.00-16.00 uur.

Eenvoudige lunch inbegrepen

Mentoring/coaching van fotografen

Loop jij rond met vragen over fotografie? Over het ontwikkelen van fine-art werk? Over het ontwikkelen van jouw fotostudio met de juiste klanten? Wil jij je eigen stijl ontwikkelen? Wil je graag de mening van iemand anders eens horen uit het vak? Wil je je werk bespreken om verder te komen in je ontwikkeling? Ik kan jouw stok achter de deur zijn om je creatieve proces een boost te geven. Je kunt mij inschakelen als coach/mentor om je verder te ontwikkelen in jouw eigen fotografieproces. Dit kan zijn d.m.v. telefonische gesprekken of gesprekken aan tafel in Delft. Je kunt mij raadplegen per uur of d.m.v. een traject wat we samen zullen vormgeven n.a.v. jouw wensen en behoeften. Ik help je graag!

PRIJS 75 euro per uur.
Prijs voor een traject afhankelijk van het aantal sessies. 

Deelnemen? Stuur me dan een berichtje via onderstaand formulier of moniqueroodenburg@gmail.com.

Using Format