1 op 1 workshops/masterclass

Ik geef op dit moment alleen 1 op 1 workshops in mijn atelier in het centrum van Delft.
Waarom 1 op 1 workshops? De kracht in deze workshop zit hem in de individuele aandacht, waardoor je er het meeste uit kunt halen. Er is alle ruimte voor vragen en er is alle ruimte om dieper op dingen in te gaan. Je zult tools aangereikt krijgen om zelf verder te gaan met wat je geleerd hebt. 

One-Light workshop (beginners/semi gevorderden)
I
In deze workshop leer ik je hoe je heel gevarieerd kan werken met 1 flitser, door zelf toe te passen.

Je gaat o.a. naar huis met kennis over het werken met verschillende hulpmiddelen om het licht te sturen. Je leert waarom de plek van de flitser zo belangrijk is. En dit alles met een model, zodat je meteen leert hoe je een model aanstuurt met deze lichtmethode.Masterclass kunstfotografie
(alle niveaus)

In deze masterclass neem ik je mee in de kunstfotografie. Ik laat je zien hoe ik te werk ga, en laat deelnemers dit ook zelf toepassen onder mijn begeleiding.  Hoe vertel je jouw verhaal? Hoe kom je tot dat beeld? Wat heb je daar voor nodig? ik leer je hoe je dat kunt aanpakken. 

We gaan tijdens deze masterclass fotograferen met een model, waarbij het concept voorop zal staan.


Photoshop workshop
(beginners/semi gevorderden)

In deze workshop leer leer je de basis voor het bewerken van je portretten in Photoshop. Je leert werken in lagen, met maskers, kleuren,
 belichtingsaanpassingen e.d.

 Na deze workshop kun je aan de slag met het oefenen met de tools die je geleerd hebt in concrete oefeningen. Ik laat zien hoe ik dingen doe, maar je gaat ook zelf aan de slag om het je eigen te maken.

Je neemt je eigen laptop/computer mee waar Photoshop CS5 of 6 op staat Je kunt ook een proefversie of een maandabonnement kopen voor het programma.


Individuele workshops:

Heb je behoefte aan een individuele workshop? Een intensieve leercurve? Dan kan ik jou daar ook mee helpen. We bespreken jouw wensen en gaan daar concreet mee aan de slag. Voor prijzen van deze workshops op maat, kun je me een bericht sturen.

Deelnemen? Stuur me dan een berichtje via onderstaand formulier of moniqueroodenburg@gmail.com.

Using Format